Dětská hra 3V1 - DOBRODRUŽSTVÍ V...
Dětská hra 3V1 - DOBRODRUŽSTVÍ V...
Dětská hra 3V1 - DOBRODRUŽSTVÍ V...
Dětská hra 3V1 - DOBRODRUŽSTVÍ V...

Dětská hra 3V1 - DOBRODRUŽSTVÍ V DŽUNGLI 150x150 cm

Máme pro vás super novinku!

Pro naše (i vaše) děti jsme vymysleli a vytvořili textilní deskovou hru.
A není to jen jedna hra, ale hned 3 v 1.

🌴🐒🐘 Hra pro 2 až 4 hráče je vhodná pro malé děti od 3 let a jejich rodiče, kteří můžou na začátku pomoct s pochopením pravidel nebo s vymýšlením pravidel nových.


2 890,00 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 890,00 Kč

nejsme plátci DPH Dodáme do 3 pracovních dní

SKLADEM

 

Kompletní hru dodáváme v praktickém obalu. Tašku můžete hodit na rameno.

  • Podložka je polstrovaná (nejedná se o pěnovou podložku, jako polstrování je použit jednovrstvý vatelín s gramáží 200g/m2 a jedná se tak spíše o praktickou "deku") 
  • Tepelně izoluje od chladu ze země a je částečně nepromokavá
  • Lze ji běžně prát nebo snadno očistit vlhčeným ubrouskem
  • Taška pro sbalení je součástí balení
  • Vhodná do interiéru i exteriéru
  • kartičky jsou z příjemného mikrovlákna a jsou polstrované taktéž vatelínem.
  • hrací kostka je také z mikrovlákna a jako výplň jsou použité polštářové výplně v kombinaci s molitanovou střiží pro dlouhodobé udržení tvaru.

OBSAH BALENÍ

1x textilní hrací plán
1x textilní hrací kostka
16 x textilní hrací karta
1x pravidla

HRA II.
PEXESO aneb pekelně se soustřeď)

Všechny kartičky můžete využít jako PEXESO pro začátečníky, protože tvoří 8 párů. Pexeso je karetní hra pro nejméně dva hráče zaměřená na paměť a soustředění. Hraje se se sadou všech karet. Cílem hry je nalézt co nejvíce dvojic.

HRA III
.
Piškvorky

Na zadní straně hracích karet jsou zobrazeny křížky a kolečka a můžou díky tomu sloužit pro základní pochopení hry piškvorky. Piškvorky jsou strategickou hrou, ve které spolu soupeří dva hráči. Vyhrává hráč, který jako první vytvoří nepřerušenou řadu čtyř svých značek.

Přejeme spoustu zábavy.

Kategorie motivu
Zvířata
Dětské
ANO
Materiál
100% PES
Výška
150 cm
Šířka
150 cm
Barva
zelené
DHDVD150C001
9 ks

DOPRAVA 

je zajišťována přepravními společnostmi za ceny uvedené v průběhu objednávky v sekci volby přepravy a způsobu platby.

  • U objednávek nad hodnotu 990 Kč na výdejní místo, ale také na adresu je doprava zdarma.

Ceny dopravy se mohou lišit v rámci akcí, kdy zpravidla je doprava zvýhodněna, případně zcela zdarma.

ZÁSILKOVNA - výdejní boxy, pobočky Zásilkovny

DPD PICKUP - zvýhodněná přeprava zásilek na výdejní místa DPD PICKUP

DPD HOME - přeprava zásilek na adresu dle objednávky zákazníka

Při Volbě dopravy a platby si vyberete z dostupných přepravců pro daný produkt. Možnosti volby přepravce jsou vždy umožněny podle přepravních podmínek daného přepravce dle váhy a rozměru výsledného balíku. V případě, že bude potřeba ze strany provozovatele e-shopu přepravce upravit dle aktuálních možností a podmínek daného přepravce, které se v čase mění, bude automaticky upraveno ze strany provozovatele e-shopu bez nutnosti schválení změny zákazníkem proto, aby mohly být dodrženy termíny na dodání zásilek.

PLATBA

platba v našem e-shopu je umožněna výhradně:

  • bankovním převodem na účet provozovatele e-shopu vedeného u Raiffeisenbank a.s. č.ú.: 4889852002/5500 s variabilním symbolem (dále jen VS), který je shodný s číslem objednávky a je vždy součástí informací k provedení platby. Jestli že nebude VS v platbě uveden, nedojde k automatickému spárování platby a tím pádem nedojde k zahájení výroby. Ze strany provozovatele e-shopu bude zákazník informován po uplynutí několika dnů o tom ,že platba není připsána a v takovémto případě je nezbytné nás kontaktovat nejlépe emailem a doložit provedení platby, na základě kterého bude platba spárována ručně s objednávkou a teprve poté bude zahájena výroba produktů.
  • Online platby pro nás zajišťuje platební brána Comgate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a. s., je licencovaná Platební instituce působící pod dohledem České národní banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány. Další informace a kontakty na www.comgate.cz.

Jiné způsoby platby nejsou umožněny.

Napřed se podívejme do jednoho Cirkusu, za čtyřmi jeho zvířátky.
Slonem, Pandou, Zebrou a Papouškem.

„Tome, Víš, co bych moc chtěla?“ Ptala se Panda Vanda. „Tak to teda nevím,“ odpověděl chobotím hlasem Slon Tom. „Já bych se moc, ale fakt moc chtěla podívat do Džungle.“  Odvětila zasněně Vanda.

Právě v tom okamžiku z manéže vyběhla Zebra Petra, s Papouškem Jarouškem, který jí sedí na hřbetě a ptá se: „Co vy dva tu kujete za pikle?“ Tom zaburácel svým barytonem: „Vanda chce za dobrodružstvím do Džungle a mně by se to taky líbilo.“  „Tak to ti nevím, Tome…  Je to dobrej nápad?“ Ptá se Petra. „Nooooo, co já  vím, zrovna kolem džungle pojedeme.“ Hlásí Tom. “Máme jí teď na trase, to je pravda.“ zařehtala Petra. Papoušek Jaroušek se přidal a povídá: 

„To je úplně moc superrrrr... Já letím s Váma. To je parrrrráda, Dobrrrrrodrrrrrůžo“.

Celou jejich povídačku zaslechla teta Růža, Žirafa, co si užila spoustu Dobrodrůža, a nejen díky tomu měla ze všech zvířátek nejlepší rozhled, a tak jim povídá: „No jo, bude to určitě dobrodružství, ale dávejte si pozor, to Vám povídám! Zvířátka v džungli jsou jiná, než my a nemusí být hned Vaši nejlepší kamarádi. Musíte být opatrní. Džungle může být hodně nebezpečná.“ 

Pomůžete zvířátkům

z cirkusu dobrodružstvím projít?

HRA I. DOBRODRUŽSTVÍ V DŽUNGLI

OBSAH BALENÍ

1x textilní hrací plán
1x textilní hrací kostka
16 x textilní hrací karta
1x pravidla

HRA II. PEXESO

aneb pekelně se soustřeď)

Všechny kartičky můžete využít jako PEXESO pro začátečníky, protože tvoří 8 párů. 

Pexeso je karetní hra pro nejméně dva hráče zaměřená na paměť a soustředění. Hraje se se sadou všech karet. Cílem hry je nalézt co nejvíce dvojic.

HRA III. PIŠKVORKY

Na zadní straně hracích karet jsou zobrazeny křížky a kolečka a můžou díky tomu sloužit pro základní pochopení hry piškvorky. 

Piškvorky jsou strategickou hrou, ve které spolu soupeří dva hráči. Vyhrává hráč, který jako první vytvoří nepřerušenou řadu čtyř svých značek.

Přejeme spoustu zábavy.

Příprava hry:

Cílem hry je dostat svá zvířátka do vlastního domečku za mostem.

Před zahájením hry zamícháme karty s Krokodýlem, Lenochodem, Lvem a Opicí a obrázkem dolů je ve dvou či více hromádkách umístíme do středu hrací plochy. Toto provedeme také vždy, když jsou karty během hry dobrány.  Karty se znova zamíchají a umístí se opět do středu, až do konce hry.

Hráči si hodí kostkou nebo si vyberou, se kterým zvířátkem budou hrát a jeho dvě karty si umístí na své políčko s OBRÁZKEM CIRKUSU A VYLOSOVANÉ POSTAVIČKY.

Průběh hry:

Pohyb hracích karet (zvířátek) se řídí pomocí hodu kostkou. Podle zvířátka, které na kostce padne, se hráč posune na nejbližší políčko se stejným zvířátkem. Tohle pravidlo vás může zkratkou přes most, který je také hracím políčkem, přivést na vnitřní okruh. 

Pokud na kostce padne symbol zvířátek z džungle (červené pozadí), hráč se posune na nejbližší políčkos jejich symbolem ve směru hry a ze středu hrací plochy si náhodně vezme jednu kartu zvířátek z džungle. Tyto karty pak určují další postup hráče a to následovně:

• Lenochod – tě zastaví, tedy hráč zůstává stát a nikam se nepřemísťuje.

• Opice – je potměšilá a přemístí hráče na nejbližší políčko s jeho vlastním obrázkem na vnějším okruhu a to i v případě, že je hráč již na okruhu vnitřním.

• Lev – je velký a je schopný hráče vyplašit tak, že uteče na nejbližší políčko s vlastním obrázkem, bez ohledu na směr hry, takže pokud je nejbližší hráčovo políčko směrem zpět, musí se přemístit právě tam.

• Krokodýl – je záludný a dokáže hráče zahnat až na jeho vlastní políčko s nápisem START, ze kterého začínal hru.

Hráč má po celou dobu hry na hrací ploše obě své karty a po hodu kostkou se rozhoduje, kterou z nich provede tah. Hráč může při každém hodu hrát pouze jednou ze svých dvou hracích karet a pohybuje se pouze ve směru hry (výjimka pouze v případě, že hráče zažene Lev).

Když hráč dojde před svůj domeček, čeká, dokud mu nepadne na kostce jeho vlastní obrázek, nebo obrázek, který mu umožní postup vpřed. Pokud takový obrázek nepadne, hráč zůstává stát a čeká na další kolo, nebo hraje druhou hrací kartou.

O tom, kdo získá jedno políčko, na němž by se ocitli dva hráči, rozhodne hod kostkou. Políčko vyhrává ten, kdo první na kostce hodí svůj vlastní obrázek. Ten, kdo prohraje se vrací na nejbližší políčko se svým vlastním obrázkem. (možná varianta pro menší děti je, že na políčku zůstanou hrací karty obou hráčů).

Hráč nesmí mít obě své hrací karty na jednom políčku, musí využít tahu jinou hrací kartou. Jediná možnost, kdy hrací karty jsou na jednom políčku, je vlastní políčko START. (například po vyhnání krokodýlem)

Hru začíná nejmladší hráč a dále se pokračuje po směru hodinových ručiček (ve směru, kterým plují lodičky na řece). Hráč hodí kostkou a posune svou kartu ve směru hry na nejbližší políčko s obrázkem zvířátka, které mu padlo na kostce.

Žádné recenze nebyly napsány, buďte první

Mohlo by vás také zajímat

Buďte v obraze a tiskněte fotoprodukty u nás…

_

Fotoprodukty

na míru

Doprava zdarma

nad 2 000 Kč

Rádi pomůžeme

s výběrem

Nejmodernější

technologie tisku

Věrnostní

program

Produkt přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.